TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2019-00617

ADATSZOLGÁLTATÁS

a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program TOP-7.1.1-16 konstrukció keretén belül megvalósított projekt kapcsán

Kedvezményezett neve: Léleksegítő Alapítvány
Projekt azonosító száma: TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2019-00617
Projekt címe: Kék Madár – Közösségi programok az autizmusról
Támogatási összeg: 693.723 Ft

Projekt szakmai tartalmának, eredményeinek összefoglalása:

A projekt keretében közösségi programokat, ismeretátadó workshopokat, tájékoztatókat szerveztünk pedagógusoknak és autista gyermekeket nevelő szülőknek a bánhidai Puskin Művelődési Házban. A sorozat a pandémia miatt online zárult. A szülőknek tíz, a pedagógusoknak kilenc alkalommal volt lehetőségük elmélyedni a témában a Kék Madár Szülőklub szakértője, Kelemen-Kálazy Éva, és tapasztalati szakértője, Veizer-Sugár Gabriella jóvoltából. Tizenkilenc programon kettőszázan vettek részt. Weblap készült (www.kekmadarszuloklub.hu), valamint az előadások összes anyagából munkafüzet szülőknek és a pedagógusoknak, amelyeket eljuttattunk a megyei jogú város oktatási intézményeibe, s a szülőklubokban hozzáférhetővé tettünk a családok számára, hogy könnyebbé váljon számukra az autizmus elfogadása, megértése.

Ehhez vásároltunk eszközöket: lamináló gépet, projektort, vírusirtó programot, képszerkesztő programot, Office rendszert, laptopot, színes nyomtatót.

Projekt számszerűsíthető eredményei:

A szülőknek tíz, a pedagógusoknak kilenc workshopot szerveztünk. 1 sajtótájékoztatót.

Tizenkilenc programon kettőszázan vettek részt.

Eszközök: lamináló gép, projektor, vírusirtó program, képszerkesztő program, Office rendszer, laptop, színes nyomtató.