TOP-7.1.1-16-H-ERFA-2020-00796

ADATSZOLGÁLTATÁS 

a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program TOP-7.1.1-16 konstrukció keretén belül megvalósított projekt kapcsán

Kedvezményezett neve: PERON MUSIC FOUNDATION ZENEMŰKIADÓ ÉS TEHETSÉGGONDOZÓ ALAPÍTVÁNY
Projekt azonosító száma: TOP-7.1.1-16-H-ERFA-2020-00796
Projekt címe: Tudatos Zenész Képző eszközbeszerzés
Támogatási összeg: 952.098 Ft

Projekt szakmai tartalmának, eredményeinek összefoglalása:

A Tudatos Zenész Képző eszközbeszerzés című projekt keretében beszereztünk 2 db hordozható számítógépet.

A projekt megvalósításának kezdete: 2021.02.05.

A projekt fizikai befejezésének határideje: 2021.04.30.

A projekt keretében megvalósítani tervezett tevékenységek szorosan kapcsolódnak a TOP-7.1.1-16-H-037-2 felhívás keretében benyújtott Tudatos Zenész Képző projekthez.

A képzésekhez kapcsolódó eszközbeszerzés két modulja speciális szoftvereket igényelnek, amelyek rendelkezésünkre álltak. A képzéseket a lehető leghatékonyabban szerettük volna kihasználni és a rendelkezésünkre álló speciális szoftverek macintosh gépekre vannak kifejlesztve, ezért azok helyes és gyors működéséhez vásároltuk a számítógépeket.

A megvásárolt eszközöket a projekt zárását követő minimum 5 évig használjuk, karbantartjuk és tároljuk, amelyhez a feltételeink biztosítottak.

A beszerezni kívánt eszközök megfelelnek a vonatkozó európai irányelveknek, szabványoknak, illetve az azokat harmonizáló magyar rendeleteknek, szabványoknak, környezetvédelmi előírásoknak.

A projektben beszerzett eszközöket az érintett eszközök kereskedelmi forgalmával üzletszerűen foglalkozó, az adott területen irányadó körülmények között meggyőző referenciával rendelkező magyar kereskedőnek minősülő szállítótól vásároltuk, a piacon szokványos jótállási és szavatossági feltételek biztosítása mellett.

A honlapon (www.peronmusic.hu) a projekthez kapcsolódó tájékoztatót elhelyeztük, ezzel megfelelve a tájékoztatás és nyilvánosság elvárásainak. A C tábla kihelyezésre került. A tárgyi eszköz kartonnal bizonyítottuk, hogy az eszköz a projektnek megfelelően használatba került. A laptopokat munkába állítottuk a helyszínen. (A fotók csatolásra kerültek az eszközökről).

Projekt számszerűsíthető eredményei:

1 db fejlesztés, melynek keretében a Tudatos Zenész Képzőhöz kapcsolódó 2 db laptop került beszerzésre.